Õnnitleme Ukraina laulu- ja tantsuansamblit „Volya“ sünnipäeva puhul!

Õnnitleme südamest Ukraina Noorte Liidu juures tegutsevat Ukraina laulu- ja tantsuansamblit „Volya“ esimese sünnipäeva puhul!

Me tunneme ääretut uhkust ansambli selle aasta tegevuse ja saavutuste üle! Sel päeval soovime tähistada mitte ainult teie andeid, vaid ka erakordset vaimujõudu, soojust ja sõprust, mille olete toonud kollektiivi ja ukraina kogukonna ellu. Ühe aastaga suutsite luua tõelise ime - uskumatu lasterühma, kes avaldab muljet oma visaduse, andekuse, energia ja armastusega ukraina kultuuri vastu ning lugupidamisega Eesti kultuuri vastu!

Olgu see aastapäev teile uute ja huvitavate loominguliste väljakutsete ajaks. Te pole enam lihtsalt kunstnikud, vaid suur pere, kes hoolib ja toetab üksteisest oma arenguteel!

Me vaatame üheskoos teiega tulevikku lootuse ja kindlustundega, et teie loovus inspireerib ja avaldab muljet mitte ainult meile, vaid ka kogu ukraina kogukonnale Eestis. Soovime teie ansamblile piiritut loomingulist energiat, muusikalisi saavutusi ja laste naeratusi!

Avaldame tänu ansambli kunstilisele juhile Jevhen Novokhatnyile, peakoreograafile Anastasia Kozachokile, laulurühma juhile Kateryna Chalovale ja kõigile, kes on seotud ansambli tegevusega. Täname vanemaid, kes hoolitsevad laste loomingulise arengu eest, ja ansambli noori liikmeid, kes oma visadusega tõestavad iga päev, et igaüks meist teeb kõik endast oleneva ukraina kultuuri arendamiseks!

Pparimate soovidega,

Ukraina Organisatsioonide Assotsiatsioon Eestis.

9 märts 2024