Saadeti humanitaarveos

Saadeti humanitaarveos

Eelmisel nädalal saatis Ukraina Organisatsioonide Assotsiatsioon Eestis koostöös heategevusorganisatsioonidega Heategevusfond „Za Lhganštšõnu" („Luganski piirkonna eest") järjekordse humanitaarsaadetise – abi riigisiseselt ümberasustatud isikutele ja vaenutegevusest Ukrainas kannatada saanud inimestele. Anti üle meditsiiniabi: 27 000 ühekordset meditsiinilist mantlit, 422 400 süstalt ja meditsiiniseadmeid kolme hambaravikabineti jaoks.

Aitäh kõigile, kes jätkuvalt osalevad regulaarsete humanitaarkaupade vedude ja rahalise toetuse korraldamisel Ukrainasse!

***

Assotsiatsioon saab iga päev palveid kaitseväe vajaduste osas ja seetõttu käib kogumine Ukraina rahva toetuseks pidevalt!

Tuletame meelde, et igaüks saab anda oma panuse internetis või ka Assotsiatsiooni ürituste ajal – iga annetus on oluline!

Korjandusega saate igal ajal liituda:

UKRAINA ORGANISATSIOONIDE ASSOTSIATSIOON EESTIS SWEDBANK

IBAN: EE122200221036504621 makse selgitusega: «Help Ukraine»

***

Samuti saate Ukraina toetuseks anda oma panuse selliselt, et ostate mistahes eseme ukrainlaste Eestis valmistatud kunstiteoste ja asjade veebipoest https://www.dopomogo.com/store

Ostes sellest poest asju ei rõõmusta te mitte ainult ennast ja oma lähedasi, vaid saate ka osa olulisest ettevõtmisest, sest kogu kaupade müügist saadav kasum suunatakse Ukraina relvajõudude ja tsiviilelanikkonna toetuseks, samuti DopomoGo projekti arendamiseks.

Rahu ja turvalisust teie peredele! Au Ukrainale!

7 september 2023