Esimene ukrainakeelne raadio Eestis

Esimene ukrainakeelne raadio Eestis

Kallis sõber!
Kutsume Sind raadio DRUZI - esimese Ukraina raadiojaama Eestis esitlusele-peole, mis toimub 17. novembril kell 19:00 FOTOGRAFISKA Tallinn saalis, aadressil Telliskivi 60a-8.

DRUZI.ee on Ukraina raadio Eestis elavatele ukrainlastele ja Ukrainast huvitatud eestlastele. Tegemist on kahte kultuuri ühendava platvormiga, mis annab publikule võimaluse nautida nii Ukraina kui Eesti muusikat ja infot.
Täismahulise sõja algusega saabus Eestisse üle 120 000 Ukraina põgeniku, ukrainlaste diasporaa kasvas neljakordseks. See ajendas meid mõtlema sellele, et ukrainlased vajavad oma kultuurilise identiteedi ja keele säilitamiseks, objektiivse ja sõltumatu teabe saamiseks, samuti nende integreerimiseks Eesti ühiskonda ning ukraina ja eesti kogukonna dialoogi tugevdamiseks oma massiinfokanalit. Selleks loodi raadiolaine DRUZI!

Oleme kindlad, et raadio DRUZI muudab ukrainlaste elu Eestis täisväärtuslikumaks ning aitab neil hõlpsasti sulanduda Eesti keskkonda ning hoida sidet oma kodumaa ja ukraina kogukonnaga.
Peol kõlavad Ukraina artistide parimad hitid kõigis žanrites populaarsetest lugudest roki ja folgini. Samuti kuuled Ukraina ja Eesti artistide live-esinemisi, saad koos sõpradega teha mälestusfotot, osaleda viktoriinis ja meie partnerite vahvate kingituste loosimises! Tule DRUZI raadiopeole, et leida uusi sõpru, nautida sõbralikku õhkkonda, koos sõpradega laulda ja tantsida!
Sest DRUZI on ühtsuse tiivad!
Meil on hea meel Sind ja Su peresid näha Eesti esimese Ukraina raadiojaama avamisel ning sukelduda alati rahvaid ja kultuure ühendavasse muusikamaailma!

17. novembril kell 19:00 FOTOGRAFISKA Tallinn saalis, aadressil Telliskivi 60a-8.
Sõpradega sissepääs tasuta

11 november 2023