Publikatsioonid

Ukraina Organisatsioonide Assotsiatsiooni Eestis esimehe intervjuu

Ukraina Organisatsioonide Assotsiatsioon Eestis, mida juhib etniline ukrainlane Volodymyr Palamar, edendab omavalitsustevaheliste lepingute sõlmimist eesti ja ukraina omavalitsuste vahel, arendab ukraina keelt, kultuuri, traditsioone ja identiteeti, samuti aitab Ukraina relvajõude, ostab rindele…

7 veebruar 2024

Intervjuu portaalil Detsentraliseerimine

„Ukraina vabaduse eest valati nii palju verd, et Ukraina vabaduse puu peaks olema lihtsalt titaanist,“ ütleb Eesti Ukraina Organisatsioonide Assotsiatsiooni esimees Volodymyr Palamar eile portaalis Detsentraliseerimine avaldatud suures intervjuus.

13 jaanuar 2024

Külastasime Eesti sotsiaalministrit

Eile külastasid Assotsiatsiooni esindajad Eesti sotsiaalminister Signe Riisalot!

12 jaanuar 2024

Kallis Eesti! Täname selle eest, et olete meiega!

Kallis Eesti! Aitäh, et olete meiega! Iga toetuspaketi, relvade ja teie algatuste eest, mis mõjutavad Euroopa kurssi, ja teie surve eest venemaale. Peame Euroopas edasi pingutama, kõik meie vabas maailmas.

11 jaanuar 2024

Head Uut 2024. Aastat!

Kallid sõbrad ja koostööpartnerid! Aitäh selle aasta ühiste pingutuste ja viljaka koostöö eest teel ukraina kultuuri ja keele arendamise, traditsioonide hoidmise ning tugeva ja avatud ukraina kogukonna ülesehitamise poole Eestis!

31 detsember 2023

Milleks on Balti riikides ukrainakeelne meedia

Eesti ukrainlased esitlesid 17. novembril Tallinnas täisväärtuslikku ukrainakeelset raadiojaama Druzi.ee. See täielikult vabatahtlike toode on end juba hästi tõestanud: raadiojaamast räägiti kaugelt väljaspool Eesti ja Ukraina piire.

27 detsember 2023

Kohtumine Ukraina Suursaatkonnas Eestis

16. detsembril kohtusid Assotsiatsiooni juhatuse liikmed ja töömeeskond Ukraina suursaadikuga Eestis hr Maksym Kononenkoga! Kohtumine toimus Ukraina Suursaatkonna Eesti Vabariigis residentsis ja sellel oli pidulik jõulumeeleolu.

18 detsember 2023

Õnnitlus Ukraina Relvajõudude Päeva puhul!

Kallid Ukraina kaitsjad! Siiralt õnnitleme Ukraina Organisatsioonide Assotsiatsiooni nimel Ukraina Relvajõudude Päeva puhul!

6 detsember 2023

Vabatahtlike päeva puhuks

4. detsembril külastasid Ukraina Organisatsioonide Assotsiatsiooni Eestis esindajad Anna Shulika ja Yevheniy Novokhatniy Ukraina suursaadiku Eestis Maksym Kononenko ja tema abikaasa Tetiana Dorošenko kutsel pühendatud pidulikku õhtut, mis oli pühendatud rahvusvahelisele vabatahtlike päevale.

6 detsember 2023

Tervitame Rahvusvahelise vabatahtlike päeva puhul!

Kallid vabatahtlikud, kallid kolleegid ja meie koostööpartnerid! Siiralt õnnitleme teid rahvusvahelise vabatahtlike päeva puhul!!!

5 detsember 2023

„Turvalisusest solidaarsuseni: lõimumise väljakutsed kriisi ajal“

võtsid Ukraina Organisatsioonide Assotsiatsiooni Eestis esindajad osa Tallinnas

23 november 2023

Piiskop Stepan Sus külastas Assotsiatsiooni

Aitäh piiskop Stepanile tähelepanu eest Ukraina organisatsioonide Assotsiatsiooni ja Eestis elavate ukrainlaste tegevusele

15 november 2023