Ukraina Organisatsioonide Assotsiatsioon võttis osa messist Tourest 24 ja esitas „Ukraina“ stendi

Ukraina Organisatsioonide Assotsiatsioon võttis osa messist Tourest 24 ja esitas „Ukraina“ stendi

8.-10.veebruarini osales Ukraina Organisatsioonide Assotsiatsioon Eestis Tourest 24-is - Balti riikide suurimas rahvusvahelises turismimessis ja esitles stendi „Ukraina“!

Messi korraldajad pakkusid Assotsiatsioonile esitleda turismi-Ukrainat, sest nende arvates muutub Ukraina pärast sõja lõppu nii investoritele kui ka turistidele väga atraktiivseks riigiks – seega paljud välismaalased, muuhulgas eestlased, püüavad seda külastada.

Seetõttu esitleti Ukraina stendil Ukraina peamisi turismikuurorte ja linnu: Bukovel, Truskavets, Berehove, Šatski järved, Kamianets-Podilsk, Odesa Zatoka ja muud...

Lisaks Ukraina turismisihtkohtadele tutvustasime messikülastajatele Ukraina tooteid, rahvuskööki, meie käsitöömeistrite toodangut ja ukraina rahvalaule.

  • Eesti ettevõte Wines From Ukraine andis meile lahkelt suurepärased Ukraina veinida Bessaraabiast, Taga-Karpaatiast, Ternopilist, Mõkolaivist ja Odesa piirkonnast!
  • Villatooted – käsitööna valmistatud dekoratiivsed padjad, pannood ja prossid, esitles Kryachkova Inna Inna Felt
  • Ürituse külaliste seas olid väga populaarsed Tšehhi helmestest valmistatud ehted – Oleksandra Phonovska Ukraina tikandite kaunistustega peenikesed ja laiad kaelakeed ning käevõrud!
  • Isamaalised präänikud Perekohvikult Karamell võlusid külastajaid käsitsi maalitud kaunistuste ja ingveri maitsega!
  • Ivan Oksana Uhrynchuki Kruasan v karman kohviku erinevate täidistega isetehtud pirukad müüdi silmapilkselt läbi ja neil on juba kümneid fänne!

Džerelo rühm võlus kõiki ületamatute rahvalauludega akordioni ja vilepilli saatel!

Suur tänu messi korraldajatele võimaluse eest esitleda Ukrainat ja kõigile, kes meid toetama tulid!!
Ukraina on kahtlemata turismimaa ja me usume, et peagi reisivad meie maalilisse, külalislahkesse ja värvikirevasse riiki miljonid inimesed! Ja seetõttu peame üheskoos tegema kõik võimaliku meie kiireima võidu nimel!

12 veebruar 2024